Vantaan Apuraide ryYhdistys vantaalaisten avuksi

Vantaan Apuraide järjestää juhannus Piknik- tapahtuman 24.6.2016

Vantaan Apuraide ry järjestää perinteeksi muodostuneen vähävaraisten juhannus piknikin perjantaina 24.6.2016 Tikkurilan Veininmyllyllä alkaen klo: 12:00 –

Tilaisuudessa esiintyy elävää musiikkia ja tarjolla on ilmaista ruokaa sekä virvokkeita.

Esiintyjät:

FOLIO OLIOT
Vantaalainen vuodesta 2012 asti aktiivisena pysyneet Folio Oliot julkaisivat juuri ensimmäisen omakustannealbuminsa. MC/tuottaja Messy Micc sekä MC Jose Overdose kritisoi yhteiskuntaa pilke silmäkulmassa, hauskanpito ja hyvä meininki kuitenkin etusijalla. Syvät mietteet, uskomaton flow ja vilpitön itseironia välittyy varmasti jokaiselle, joten tarttumapintaa löytyy myös genren ulkopuolelta saapuville kuuntelijoille.

INTER GALACTIC SOUND SYSTEM

Intergalaktik on helsinkiläinen juurevaan reggae -musiikkiin keskittynyt sound system ja levymerkki. Vuonna 2005 perustettu Intergalaktik Sound System on vuosien varrella keikkaillut aktiivisesti sekä kotimaassa että ulkomailla . Soundin musiikillinen linja koostuu sekä vanhasta että uudesta roots reggaesta, harvinaisuuksista klassikoihin sekä omiin tuotantoihin. Intergalaktik Soundsystem julkaisee musiikkia aktiivisesti omalla Intergalaktik levymerkillään. Ensimmäinen julkaisu, Nestorin 7″ vinyylisingle Leave it To Jah vuodelta 2007, huomioitiin tuoreeltaan myös kansainvälisesti. Tähän päivään mennessä julkaisuja on kertynyt jo kymmennen vinyylilevyn verran. Intergalaktik työskentelee aktiivisesti lukuisten kansainvälisten reggae-artistien kanssa, ja lisää julkaisuja on odotettavissa tänä vuonna.

Nestori on Intergalaktik sound systemin MC ja laulaja. Hänet tunnetaan radiosoittoakin saaneista kappaleistaan Vuorilla on maa ja Safe and Sound, jotka hän julkaisi yhteistyössä Suhinators-yhtyeen kanssa. Hän nauttii myös kansainvälistä underground-suosiota Intergalaktik sound systemin julkaiseman singlen Leave It to Jah:in ansiosta. Nestori kirjoittaa ja esittää materiaalinsa sekä suomeksi että englanniksi. Nestori on vaikuttanut Suomen reggaeskenessä jo vuosikausia, ja hänet tunnetaan myös MPV soundinsa mikkimiehenä.

Yhteistyökumppanit: K-Market Tikkuri, HkScan, SILKE RY, Veininmylly ja VELMU (vantaan elävän musiikin yhdistys)

Tapahtumaa tukee Cityrent Oy, Finbouncer Oy ja Tikkurilan Aluetoimikunta.

Tapahtuma on avoin kaikille, Tervetuloa!

Kahvila Veininmylly
Tikkurilantie 42
01300 Vantaa

 

Kommentointi on pois käytöstä.