Vantaan Apuraide ryYhdistys vantaalaisten avuksi

Hyvää uutta vuotta 2018

Apuraide ry toivottaa näin Suomi 100-vuotta juhlavuoden lopuksi kaikille asiakkaille, vapaaehtoisille, sponsoreille ja muille toimintaamme sekä henkisesti että myös aineellisesti tukeneille onnellista ja hyvää uutta vuotta!

Toivomme tulevanakin vuonna voivamme tehdä vähäosaisten hyväksi Vantaalla, muuallakin Suomessa ja ystävyyskaupungissamme Sortavalassa. Pistämme luottamuksemme myös jatkossa teihin kaikkiin, jotka olette työtämme mahdollistaneet.

Vaikka hallitus teki ikäviä ratkaisuja vuodelle 2017, jotka eivät auta meitä jatkossa auttamaan, toivomme kuitenkin löytävämme edelleenkin sitä kansalaisrohkeutta ja -tahtoa, joka jo ennen hallituksen aloittamia tukia vuonna 2016 on mahdollistanut tätä työtä, niin meillä kuin muillakin arvokasta vapaaehtoistyötä tekevillä yhdistyksillä Suomessa.

Kuten muualla Euroopassa, huono-osaisuus on kasvamassa Suomessakin. Se voi tulla kenen tahansa osaksi, valitettavasti. Tätä trendiä vastaan on taisteltava, vaikka se ei helppoa olekaan. Niitä jotka tarvitsevat tukea, on yhä enemmän. Voimme vain lievittää tätä ilmiötä, mutta muutoksen tuovat ratkaisut ovat hallituksen, työnantajien ja työtätekevien käsissä, jotta trendi saatettaisiin kääntymään.

Apuraide ry näkee, että vähäisiä resurssejamme on pystyttävä käyttämään tehokkaammin, paremmin ja kestävällä pohjalla. Tämä vaatii siis yhdistykseltämme parannuksia ja muutoksia, ja tulemme niistä ilmoittamaan jouhevasti jatkossa.

Lisäksi haluamme toteuttaa sivustoillamme käyville mielipidekyselyn, johon toivomme runsasta osallistumista. Näin voit puolestasi auttaa meitä vastaamaan niille, jotka kysyvät, miten apu menee perille.

Näin haluamme lopuksi sanoa kaikille teille – nöyrät kiitokset!

 

Terveisin

Apuraide ry

 

Kommentointi on pois käytöstä.