Vantaan Apuraide ryYhdistys vantaalaisten avuksi

Syksyn avauksia

Lämmin ja vaihtelevasti sateinen, kesä on takana – syksy on saapunut kellertävien lehtien saattelemana ja odottamaan joulun saapumista, sekä vuoden 2017 vaihtumista :).

Vuosi 2017 tuo tullessaan muistoja historian takaa, kun Suomi täyttää 100 vuotta. Vantaan Apuraide ry ottaa myös osaa isänmaamme itsenäisyysjuhlaan.

Kiitos kaikille juhannusjuhlaan osallistuneille 24.6.2016. Puolipilvinen ja hiukan sateinen loppuvaiheessa – se ei meitä haitannut! Erityiskiitos kaikille talkoolaisille. Te mahdollistitte jälleen kerran upean tapahtuman – yhdessä meissä on voima!

Syksyn avauksia

Apuraide ry tulee hankkimaan elintarvikekuljetuksiin sopivat luvat syksyn 2016 aikana, kun laadimme vaadittavat omavalvontasuunnitelmat, lupa-anomukset ja tiedotamme uusista hankkeistamme kotisivuilla ja puskaradion kautta.

Otamme myös osaa kansainväliseen YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaiseen päivään 17.10.2016, järjestämällä asunnottomien yö -tapahtuman Hakunilan ostarilla. Kerromme myöhemmin tarkemman ajan ohjelmistoineen.

Ystävällisin terveisin

Vantaan Apuraiteen väki

Juhannus2016

Juhannus2016

Kommentointi on pois käytöstä.